Filmtopper ‘La La Land’ in GC De Kluize Scheldewindeke

Noteer alvast, maandag 7 oktober, 14 u. Dankzij Seniorenraad Oosterzele krijg je een unieke kans om in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke te komen kijken naar de filmtopper ‘La La Land’. (Reporter 17
‘La La Land’ is een Amerikaanse romantische musicalfilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle. De film behaalde een recordaantal Oscarnominaties (14). Zes oscars werden gewonnen. Het verhaal volgt Sebastian en Mia, gespeeld door Ryan Gosling en Emma Stone, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden. Het zing- en dansplezier spat van het scherm. De filmpers is uitzonderlijk unaniem lovend over deze heerlijke feel-goodmusical. En het publiek? Dat loopt op wolkjes de cinema buiten.
Deelnemen kost 5 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn te verkrijgen in GC De Kluize, de bibliotheek en bij de seniorenverenigingen Neos en Okra.   Reporter 17
X