©SoRi - Laureaten & genomineerden van de Ninofse Sportkrasjel 2018
©Sophie Richez - Laureaten & genomineerden van de Ninofse Sportkrasjel 2018

Win jij de Ninofse sportkrasjel?

De Ninofse Sportkrasjel beloont jaarlijks Ninoofse sporters die in clubverband of individueel een bijzondere sportprestatie leverden, de beste vrijwilliger en de beste organisatie van het afgelopen jaar. De Sportkrasje wordt op zaterdag 30 november 2019 uitgereikt. Denk je in aanmerking te komen als laureaat in één van de sportcategorie ën? of wil je een vrijwilliger in je sportclub eens extra bedanken? Stuur dan de kandidatuur tegen ten laatste maandag 28 oktober 2019 naar de sportdienst.

De voorwaarden lees je op de website http://www.sportraadninove.be

 ©SoRi - Laureaten & genomineerden van de Ninofse Sportkrasjel 2018
©SoRi – Laureaten & genomineerden van de Ninofse Sportkrasjel 2018