Gratis ebook van Zottegemnaar Peter Stevens. Nu downloadbaar.

Zottegemnaar Peter Stevens uit Sint-Maria-Oudenhove vertegenwoordigt Belgische firma’s op de Afrikaanse markt. Daarom trekt hij dit continent door op zoek naar prospects en klanten.

Mooi meegenomen voor Peter, want hij is er dolgraag. Vaak kreeg hij de vraag wat hij daar allemaal uitspookte en zelf vond hij dat zijn antwoord – vergaderen en rondtoeren – niet voldeed. Daarom besloot hij om zijn avonturen neer te pennen in cursiefjes die hij nu gebundeld heeft in een ebook dat gratis te downloaden is via deze link.

Die moeten een beeld geven over wat het Afrika van vandaag voorstelt. Het is geen reisverslag of een beschrijving van de mooie landschappen. Hij waagt zich ook niet aan allerhande politieke beschouwingen. Al die saaie dingen kan je al ten overvloede op het internet vinden vond hij. Het zijn verhaaltjes geworden gebaseerd op ontmoetingen met echte, gewone mensen.

Zijn bedoeling is om mensen goesting naar Afrika te doen krijgen. Het is een fantastisch continent in volle opgang waar we veel inspiratie kunnen opdoen voor bij ons in het oude Europa.   “Iedereen zou er eens een pintje moeten gaan drinken” aldus Peter Stevens.

Veel leesplezier met ‘Wat kom jij hier doen?” van Peter Stevens.

Auteur Peter Stevens - "Wat kom jij hier doen?"
Auteur Peter Stevens – “Wat kom jij hier doen?”