Zondige Zeven al voor derde jaar op rij beste caf é van Zottegem

De lezers van Het Nieuwsblad hebben caf é de Zondige Zeven in Sint-Goriks-Oudenhove al voor het derde jaar op rij verkozen tot beste caf é van Zottegem.

Het caf é gelegen op het Kruiswaterplein staat bekend om zijn retro-interieur én om zijn 7 tappen en 7 klokken die altijd het uur 07.07 uur aangeven. “Omdat men hier de tijd mag vergeten”, klinkt het bij de uitbaters Nancy Vermeulen en Roel Ingels. “Alles staat hier trouwens in teken van 7 want we hebben ook 7 kaders, 7 spreuken en 7 sanseveria’s.” De Zondige Zeven wordt verder nog geroemd om zijn authentieke caf éleven, met als klandizie een gezonde mengeling van jong en oud. Er zijn ook regelmatig comedyoptredens, er zijn petanquebanen, een tapbiljart, flipperkast en diverse verenigingen vinden er onderdak. Om hun klanten te bedanken, trakteren Nancy en Roel op zondag 10 november met een optreden, een hapje en een drankje.

Lees meer in  Het Nieuwsblad via onderstaande link:

Caf é met 7 tappen en 7 klokken op 7.07 uur: “Bij ons mag je de tijd al eens vergeten”