© Davidsfonds Zottegem

Startdag Davidsfonds Zottegem in PTI

Komende zaterdag 5 oktober kom je alles te weten over Davidsfonds Zottegem tijdens de startdag van de populaire vereniging van 14 tot 18 uur in het PTI van Zottegem.

Davidsfonds Zottegem is al jaren de grootste culturele vereniging van Zottegem. Met bijna 600 leden zijn ze ook tegelijk de grootste Davidsfondsvereniging van ons land, iets om trots op te zijn. Davidsfonds Zottegem is meer dan een culturele organisatie alleen, naast tal van lezingen, concerten, bezoeken, workhops en nog veel meer is het in de eerste plaats een organisatie waar mensen elkaar ontmoeten en onvergelijke ervaringen delen. Lid worden is eigenlijk gratis: je bestelt twee boeken uit de catalogus en je kan een jaar lang profiteren van tal van kortingen op activiteiten, verspreid over het hele land. Tijdens de startdag ligt het volledige boekenpakket ter inzage en bij een hapje en een drankje leer je het Davidsfonds Zottegem van binnenuit kennen. Wie een nieuw Davidsfondslid meebrengt zaterdag krijgt van DF Zottegem bovendien een mooi boek cadeau. Tegelijkertijd is er ook een unieke geschenkenbeurs met originele kaarten van Symposion Brugge ( écht de moeite waard voor elke “woordliefhebber”)

Meer info over Davidsfonds Zottegem via deze link