Landelijke Gilde zitbank staat in de Vinkenmolenwijk

Landelijke Gilden kwam op de idee om mensen samen te brengen in een dorp of een andere plek in uw gemeente: een zitbank. Landelijke Gilde Oosterzele is het initiatief van Landelijke Gilden heel genegen en ook in Oosterzele kon men stemmen op een favoriet plekje voor het neerpoten van een zitbank. In al veel dorpen liep de ‘Bank Zoekt Plek’ campagne. De Landelijke Gilde Oosterzele zitbank werd op vrijdag 27 september officieel ingehuldigd in de Vinkenmolenwijk op   de speelweide. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

De stemming leverde volgende resultaten op : Vinkemolenwijk (38 %), Geboortebos (36 %), Loods (16 %), Kasteelwijk (9 %). In veel dorpen in Vlaanderen liep de ‘Bank Zoekt Plek’- campagne. Na de stemmingsperiode haalde de Vinkenmolenwijk het nipt van de site aan het Geboortebos. De offici ële inhuldiging werd in een feestelijk jasje gestopt.

Landelijke Gilde Oosterzele bulken van goede idee ën. Noteer alvast: Landelijke Gilde Oosterzele organiseert op zaterdag 28 december zijn eerste editie van de ‘Verlichte Tractorentocht’ in Oosterzele. Startplaats: Den Amb8 in Oosterzele. Je kan nu al inschrijven of je laten registreren voor info via https://oosterzele.landelijkegilden.be/actueel.   Reporter 17

vinkenmolenwijk 38%
loods 16%

 

 

 

 

 

 

kasteelwijk 9%
geboortebos 36%