Gianny De Leu is wereldkampioen muaythai/thaibox

Gianny De Leu van Sand Gym Muaythai Ninove is de nieuwe wereldkampioen muaythai/thaibox in de categorie 16/17 jaar – 54kg. Een heuse topprestatie!

“Belgi ë mag trots zijn op deze jongen en zijn prestatie. Sandugym, onze kleine club uit Ninove, heeft opnieuw een wereldkampioen en wat voor één! Gianny behaalde goud op het IFMA wereldkampioenschap in Antalya en het is goud van 24 karaat gezien zijn prestatie! Hij schakelde de beste muaythai landen van de wereld uit op dit WK. Met 24 landen in zijn poule wist hij in 5 dagen competitie bovenaan de ladder te klimmen naar de eerste plaats. Bij al zijn 5 wedstrijden verloor hij geen enkele ronde en behaalde het maximum van de punten.” vertelde de fiere coach Sandu Viziru

©Sophie Richez – Wereldkampioen Gianny De Leu