Con Animo met Janu: ‘Viva la musica’

Zalige muziekavonden in GC De Kluize

Met deze aankondiging willen we u, beste muziekliefhebber, mee laten smullen van de verrassing die de muziekvereniging Con Animo Oosterzele u te bieden heeft. We willen u alvast laten wegdromen van zalige muziekavonden ‘Viva la musica’ op vrijdag 18 en op zaterdag 19 oktober telkens om 20 u in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Tickets (14 euro) zijn verkrijgbaar
via www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Con Animo presenteert met veel trots zijn herfstconcert. Onder de leiding van dirigent Bart Van Der Strieckt kun je onze bloedeigen muziekvereniging Con Animo aan het werk zien. De dirigent slaagt er steeds in nieuwe mooie stukken aan te leren vol dynamiek en verrassingen. De muzikanten (zo’n 60 — tal) zijn ook opgetogen dat ze alweer kunnen optreden in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. De akoestiek is er prima. Voor de muzikanten wordt het ook — elke keer opnieuw — een muzikaal avontuur. Het Herfstconcert wordt een concert om ‘u’ tegen te zeggen.   Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,… Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Het belooft een op en top avond te worden met een gevarieerd programma gefocust op Latin muziek. Je komt zeker in de ban van harpiste Janu, ze is de speciale gaste. Met haar verschillende harpen neemt ze je mee op een betoverende tocht door de Latin pop.

Het concert wordt traditiegetrouw in goede banen geleid door presentator Dirk Haenebalcke. Iedereen is van harte welkom. En mooi meegenomen, voorafgaand aan het concert (19 u — 19 u 45) wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden.             Reporter 17