Bestel tot eind oktober goedkoop streekeigen plantgoed

Nog tot eind oktober kun je tegen een voordelige prijs streekeigen plantgoed bestellen bij het Regionaal
Landschap Vlaamse Ardennen (RLVA).

“Streekeigen bomen en struiken passen niet alleen landschappelijk goed in onze streek, ze zijn ook perfect aangepast aan de plaatselijke groeiomstandigheden en doen het hier dus van nature goed”, zegt schepen van Leefmilieu Leen Goossens. ”
Bij de jaarlijkse boomplantactie heb je de keuze uit inheemse haagplanten, struiken en boompjes, hoogstambomen, hoog- of halfstammige fruitbomen, klein fruit en klimplanten. Hopelijk gaan heel wat Zottegemnaren in op deze actie. Zo werken inwoners en de stad samen aan een mooi en klimaatvriendelijk landschap.”

Praktisch

Bestellen kan via de bestelbon op www.rlva.be of in de landschapskrant van het RLVA die eind september bedeeld werd. Je kunt de bestelde planten afhalen op het door jou gekozen verdeelpunt op zaterdag 30 november.

Stad Zottegem stelt de stedelijke loods in de Ballingsweg ter beschikking voor het ophalen van het plantgoed

Meer info: Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen vzw, Veemarkt 27, 9600 Ronse, 055 20 72 65,
www.rlva.be, info@rlva.be.