Met Zottegems Verbond van Dekenijen naar de kerstmarkt in Keulen?

Zoals al meerdere jaren het geval is, organiseert het Verbond van Dekenijen ook nu weer een daguitstap richting Duitsland (verleden jaar naar Trier, in 2017 en 2016 respectievelijk naar Düsseldorf en Essen) om er ditmaal een kijkje te gaan nemen en de sfeer op te snuiven op de kerstmarkt van Keulen, op het plein voor en in de straatjes rond de majestueuze Dom, een van de grootste kathedralen in heel Europa.

De bus vertrekt op maandag 2 december om 6 uur op de Markt en de terugkeer is voorzien tegen middernacht. De busreis kost 25 euro (op voorhand te betalen) en een zitje op de bus reserveren kan gebeuren door middel van een mailtje naar guybuysse@skynet.be of telefonisch via 0478 45 64 11. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 november.