SONY DSC

Politiezone Brakel – gerechtelijke actie waar o.m. drugs werden onderschept

In de nacht van 18 oktober op 19 oktober 2019 organiseerde de politiezone Brakel een gerechtelijke actie.
In het kader van deze actie werd overgegaan tot de controle van een voertuig. Bij deze controle werden er verschillende paxons speed, cocaïne en cannabis en 1 plastieken pot met 23 gram cannabis aangetroffen, alsook een cruncher, een som cash geld en een dolk.
Volgens de eerste vaststellingen reed de bestuurder onder invloed van drugs.
De verschillende zaken werden in beslag genomen, alsook het voertuig.
De bestuurder, een jongeman afkomstig uit Ninove, werd op zondag 20 oktober 2019 voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. De onderzoeksrechter besliste om de man onder strenge voorwaarden vrij te laten.

SONY DSC