JEUGDCENTRUM MERELBEKE VIERT FEEST

Jeugdcentrum Molenhoek bestaat tien jaar. Om dat te vieren, organiseert Merelbeke van vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober een feestweekend met allerlei leuke activiteiten.

Op vrijdagavond 25 oktober kun je quizzen en je hoofd breken over de moeilijkste vragen en de ingewikkeldste rebussen. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel van 11.11.11.

Kom op zaterdag 26 oktober genieten van jong Merelbeeks muziektalent tijdens de muziekwedstrijd The Young Blackbirds. Verschillende Merelbeekse bands meten zich met elkaar en proberen de jury te overtuigen van hun talenten. De winnaar krijgt opnametijd in een professionele studio. De avond wordt feestelijk afgesloten met het muzikale talent dat in 2019 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel won én daarbovenop Merelbeekse roots heeft: Mooneye!

Ook aan de jongsten is gedacht. Op zondagnamiddag 27 oktober vindt in het jeugdcentrum een spetterende kinderfuif plaats. Alles wordt aangepast naar de leefwereld van kinderen: muziek, drinken, hapjes … Ouders, oud-leiding van de jeugdverenigingen en andere geïnteresseerden zijn welkom op een kaart- en spelnamiddag, met spelletjes die je doen terugdenken aan je jeugdjaren.

Bovendien kun je doorlopend een tentoonstelling bezichtigen over het jeugdwerk en het jeugdcentrum doorheen de afgelopen tien jaar.

Tickets zijn te verkrijgen via jeugd@merelbeke.be. Meer info vind je op www.merelbeke.be/feestweekend-jeugdcentrum.