©RV - Chez Nonkel Jef

Nonkel Jef reist af naar Ninove

Vanaf 25 oktober start de tour van Chez Nonkel Jef door heel Vlaanderen. Natuurlijk trekt de populairste boer van Vlaanderen ook door Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen met maar liefst zes voorstellingen. Mechelen, Tienen, Ninove, Bierbeek, Tervuren en Scherpenheuvel staan vanaf 8 november op de tourkalender. Chez Nonkel Jef is de derde theatervoorstelling met Ivo Pauwels in de hoofdrol. Danni Heylen, Andy Peelman en vaste waarden Linda De Ridder, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Diana More zijn nog een keer te zien in deze komedie want deze Chez Nonkel Jef is de derde en laatste theatervoorstelling gebaseerd op de komische televisiereeks Nonkel Jef.

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom “Nonkel Jef” die in de tweede helft van de jaren ’90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, “Nonkel Jef”, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken… In 2016 en in 2018 kreeg “Nonkel Jef” een bijzonder succesvol tweede  en derde leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tournee door heel Vlaanderen. Maar Nonkel Jef is nog niet uitgeboerd! Na “Nonkel Jef zit in de patatten” en “Nonkel Jef & de verloren zoon” is er nu “Chez Nonkel Jef”, het allerlaatste stuk waarin we mogen meemaken hoe “Nonkel Jef” zijn boerderij omtovert tot pop-up restaurant en tot over zijn oren verliefd wordt.

Wanneer de rekeningen zich blijven opstapelen en het spaarvarken leeg blijkt te zijn, neemt Nonkel Jef een drastische beslissing. Hij bouwt de boerderij om tot een waar pop-up restaurant. Maître Jef schakelt ook dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré in om mee de zaak te runnen. En ‘Chez Nonkel Jef’ is geboren. Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep. Als Nonkel Jef dan nog eens verliefd wordt op een klant, zitten ze op de boerderij helemaal met de gebakken peren. ‘Chez Nonkel Jef’ is een op smaak gebrachte komedie met de perfecte cuisson!

Praktische informatie

De Theaterkomedie Chez Nonkel Jef is te zien in cultuurcentrum De Plomblom te Ninove op zaterdag 23 november om 20.00 uur. Een productie van Theatertainment.
Cast: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Danni Heylen, Andy Peelman, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Diana More. Regie: Dirk Lavrysen. Auteur: Brik Van Dyck. Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60. Er zijn nog enkele tickets te koop.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X