Bart Kaëll & Luc Appermont brengen hun levensverhaal in GC De Kluize

Op zondag 10 november om 15 geven Bart Kaëll en Luc Appermont in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke je een unieke inkijk in hun leven. Bart en Luc intiem…als team. Vrank en vrij vertellen ze over hun professioneel en persoonlijk leven. Humor, ernst, anekdotes, liedjes en veel flarden muziek passeren de revue. (Reporter 17,foto Danny De Lobelle).
Het idee om samen eens een show op te voeren is al een tijdje werkelijkheid. Dé zanger én dé presentator samen op de planken, dat moet vonken geven. De reacties op hun show zijn heel lovend. Bart en Luc nemen je mee naar hun verste verleden, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed. Ze vertellen honderduit. Van banale weetjes tot gebeurtenissen die hun leven tekenden. Soms met een brede glimlach, soms vertederend en soms met de krop in de keel. Wist je dat Luc Appermont en Bart Kaëll elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob? Hun verhalen worden opgefleurd met liedjes. De muziek zal aanvullend werken op de woorden en soms zullen de woorden vragen naar een muzikale apotheose. Bart en Luc worden tijdens hun optreden geruggensteund door Marc De Boeck (piano, accordeon), Claude De Maertelaere (piano, trompet), Raf Helsen (drums), Kristof Aerts (bas), Dami Corlazzoli (gitaar).
Tickets kosten 25, 24, 23, 22 en 21 euro en zijn te verkrijgen in GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.  Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X