Nog maar eens een wagen bekrast in Zottegem

Gisterenavond werd nog maar eens een wagen bekrast in Zottegem.

Het gaat om een wagen die geparkeerd stond in de Arthur Scheirisstraat. De eigenares doet een oproep naar getuigen en meldt dat de wagen nog maar net helemaal in orde werd gezet. Dubbel pech dus en al de zoveelste bekraste wagen in de straat (zie deze link) en in Zottegem. Ze laat weten dat de vandalen tussen 18 en 22 uur aan de slag moeten zijn gegaan.

De inwoners van de Arthur Scheirisstraat deden enkele weken een oproep om camera’s te plaatsen. Burgemeester Jenne De Potter nodigde hen daarop uit voor overleg. Het is voorlopig onduidelijk wat dat heeft opgeleverd. In elk geval, het is het zoveelste geval van vandalisme in Zottegem. De bewoners van de Arthur Scheirsstraat zijn dan ook niet de enigen die het stadsbestuur om maatregelen vragen.