Zwembad Bevegemse Vijvers: nieuw vanaf 4 november, oa eenmalige kost van 5 euro

Na een weekje sluiting voor het plaatsen van een nieuw toegangssysteem, een kiosk met betaalterminal en nieuwe lockers gaan komende maandag 4 november de deuren van het Zottegems stedelijk zwembad opnieuw open. Wie naar de Bevegemse Vijvers komt om er te zwemmen, zal van dan af een euromuntstuk bij zich moeten hebben om van de nieuwe lockers met muntsloten gebruik te kunnen maken. Bij het nieuwe toegangssysteem horen ook nieuwe toegangskaarten (eenmalige aankoopprijs 5 euro).

Een nieuw abonnement of een nieuwe beurtenkaart zal kunnen aangekocht worden aan de kassa van het zwembad of online via webshop.zottegem.be (en daarna afhalen aan de kassa). Abonnementen en beurtenkaarten opnieuw opladen zal kunnen aan de balie van het zwembad, aan de kiosk in de inkomhal (enkel met Bancontact) of ook via de webshop. Wie een abonnement met daarop nog geldige zwembeurten heeft, kan zich hiermee tijdens de openingsuren aan de kassa aanmelden (tot uiterlijk 15 december). De resterende zwembeurten worden dan overgezet naar de nieuwe kaart.