Voorzitter Erik Lievens: ‘Iedereen is welkom op praatcaf é’

‘Oosterzeelse wandelclub stapt 33 ste jaargang in’

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw pakt op zaterdag 9 november van 15 u tot 18 u uit met een praatcaf é. ‘Iedereen is welkom in het Parochiecentrum, Poststraat 48 in Balegem, de leden kunnen hun lidmaatschap hernieuwen, clubkledij aankopen, kandidaat — leden en geïnteresseerden kunnen er terecht voor alle info over de wandelclub, en traditiegetouw trakteren we weer op koffie en gebak’, weet voorzitter Erik Lievens, sinds 1987 aan het roer van de Oosterzeelse wandelclub. Nog altijd met hart en ziel. ‘Gelukkig word ik geruggensteund door een gemotiveerd en hardwerkend bestuur’.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. Ronduit een schitterende club. Je vult graag je tijd in op een aangename manier, dan ben je d é geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van de Oosterzeelse wandelclub. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag lichaam en geest verwent, moet lid worden van WSV Land van Rhode vzw. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Het is telkens opnieuw genieten. Ver weg van de stress, het geestelijk welzijn tegemoet. Leef langer, wandel! Geregeld wandelen verlengt uw leven, en dat mag u gerust letterlijk nemen. Mensen die genoeg bewegen, hebben minder kans op overgewicht, hart- en vaatziekten of bepaalde vormen van kanker. Het is nooit te laat om met wandelen te beginnen. Zelfs wie op zijn zestigste begint te wandelen ondervindt daar nog het heilzame effect van.

350.000 ste deelnemer

De Oosterzeelse wandelclub stapt in januari 2020 zijn 33 ste jaargang in. Voorzitter Erik Lievens zegt het met veel fierheid. ‘Op onze Deliriumtocht hebben wij de 350.000 ste deelnemer ingeschreven. In cijfers uitgedrukt, bijna 26 keer de totale bevolking van de fusiegemeente Oosterzele. We hebben nog twee tochten te gaan: de Pannenkoekentocht op zondag 10 november en de Wafelentocht op zaterdag 7 december. Je kan op die tochten ook het lidmaatschap vernieuwen. Maar voor het secretariaat is het stukken eenvoudiger als het lidmaatschap vernieuwd wordt op het praatcaf é’, vervolgt voorzitter Erik Lievens. ‘Het bestuur is ondertussen al volop bezig met de planning 2020. De tochten liggen vast. De voorbereidingen van het bezoek van onze zusterclub uit Oberkirch zijn aan de gang. We ontvangen onze Duitse vrienden van 11 tot 14 juni 2020. Het wordt iets speciaals, we vieren 25 jaar offici ële verbroedering’, glimt voorzitter Lievens. ‘Wie nog meewil met de club-wandelreis naar La Palma moet NU dringend inschrijven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor de wandelvakanties naar Oberkirch liggen de zaken anders. Daarvoor moet je volwaardig lid zijn van onze club. Maar vermits deze reis à la carte georganiseerd is door de reisorganisatie TUI, kunnen er uitzonderlijk ook niet- leden mee. Interesse? Meer weten? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.                     Reporter 17