Vier aanhoudingen (in Stationsstraat) in Zottegem

Gisteren werden vier personen aangehouden het centrum van Zottegem. Minstens een daarvan in de Stationsstraat in Zottegem.

De aanhoudingen gebeurden omstreeks het middaguur en gingen gepaard met heel wat commotie. Er kwamen verschillende politiecombi’s ter plaatse en er werd ook een anonieme wagen van de politie ingezet. De politie laat weten uit respect voor de privacy van de betrokken en in het kader van het verder onderzoek geen verdere informatie te kunnen verstrekken. Dat geldt ook voor het parket dat enkel de vier aanhoudingen wil bevestigen en een lopend onderzoek. Volgens onze informatie zijn de aanhoudingen druggerelateerd.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X