‘Oosterzele Onderneemt’ organiseert Eindejaaractie

Van 1 december 2019 tot en met 15 januari 2020

De eindjaaractie, georganiseerd door ‘Oosterzele Onderneemt’ met medewerking van het gemeentebestuur en Unizo Land van Rode loopt van 1 december 2019 tot en met 15 januari 2020. De actie wil de lokale handel stimuleren. Doe je aankopen in Oosterzele, je vindt er van alles. ‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen GRLE) blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. (Reporter 17)

De klanten zullen bij de deelnemende handelaars stempels kunnen verzamelen op een spaarkaart. Per deelnemende handelaar is een waardebon van 25 euro voorzien. De waardebonnen worden verloot onder alle klanten met een volle spaarkaart. 12 stempels is voldoende voor een volle spaarkaart. Uit al de volle spaarkaarten worden de winnaars uitgetrokken. Met de eindejaaractie  wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelaars aantonen en dat ze mee zijn met de tijdgeest. Ze doen er alles aan om je op uw wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare, gezellige bestemming.
Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De Eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. Ze hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende én betaalbare producten.
Deelnemers
Deelnemende handelaars: Cybele, Bockstaele – Hairstyling, Het Zoeteke, De Vierhoekhoeve, Slagerij Kurt, Marva Coiffure, Slagerij Günther & Wendy, Groenten en Fruit Simonne Leys, Boté , Verzekeringen De Groote NV, MADE BY VERO, Podocenter La Crea, Louis Delhaize, Eveline, Chris Decor, Fietsen Stefan, Oud Huis Sacks Kookwinkel, MATAGALPA brood en banket, Kapsalon Sabine.
Doel van de Eindejaaractie: de bevolking ervan overtuigen om zijn inkopen te doen bij lokale handelaars. Door lokaal te kopen zijt je ‘sponsor’ van de Oosterzeelse verenigingen, de meer dan 100 verenigingen die de fusiegemeente rijk is. De handelaars waar je goederen en diensten aankoopt, sponsoren de Oosterzeelse verenigingen. Het is maar mogelijk met de noodzakelijke winst die ze maken door klant te zijn bij de lokale handelaars. Koop dus lokaal en digitaal! Webshop bij 17 deelnemende handelaars. De grootste winkel van Oosterzele met gratis thuisaflevering service. Ga naar https://www.oosterzeleonderneemt.be/handelaar-zoeken. Info: Communicatieverantwoordelijke Lesley Van Den Berge, 0485 / 20 89 04, lesly@quanto.be, voorzitter Hugo Verstraeten, 0471/ 36 35 34, Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be.       Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X