Glenn Uyttendaele brengt KVV in extremis langszij

KVV Windeke 3 - Kluisbergen Sportief 3

KVV Windeke pakte dankzij een wereldgoal van Glenn Uyttendaele in extremis toch nog een punt. Wat Glenn tegen Kluisbergen Sportief uit zijn voeten toverde was indrukwekkend. Niemand die de Windo’s nog een kans gaf na de 1 — 3. Met veel overgave en inzet wroette KVV zich in de slotfase naar de 3 — 3. Na de wedstrijd werd er nog duchtig gesproken over de penalty. Op aangeven van de assistent wees de scheidsrechter, die gewoon liet begaan, naar de stip. Onterechte strafschop foeterde de hele KVV — entourage. Xander Vindevogel liet de kans niet liggen (1 — 2). (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle, KVV)

Gemengde gevoelens bij KVV Windeke. Finaal blij en opgelucht met het punt, maar ook ontgoocheling omdat de start van de Windo’s veelbelovend was en KVV geen vervolg kon breien aan de sterke prestatie tegen SV Sottegem. Jorge Correira scoort meteen (1’). KVV Windeke nam de match in handen, maar kon het overwicht niet lang vasthouden. Kluisbergen Sportief was even onder de indruk van de sterke start van de Windo’s. Na een kwartier spel kantelde de wedstrijd. De bezoekers kwamen meer in beeld en Zakaria Meuhhouti zet net voor het halfuur de 1 — 1 op het bord. Het was duidelijk dat KVV Windeke twee sterkhouders miste, Maarten De Corte en Navaron Walraeve (twee trouwe clubspelers, echte KVV —strijders) waren niet inzetbaar. Na de rust valt dan de penalty, veel voer voor discussie. Gans KVV gepikeerd, de strafschop wekte bij de KVV — aanhang veel wrevel op. De assistent schatte de fase niet goed in. KVV Windeke was even aangeslagen. Zakaria Meuhhouti buffelde de 1 — 3 op het bord. Game over voor de Windo’s? De wedstrijd werd bitsiger, er vallen gele kaarten en rood voor Tom Van Tieghem (Kluisbergen S). Een voetbalwedstrijd kan gekke sprongen maken. KVV leek op zijn vijfde nederlaag van het seizoen af te steven. Maar de wedstrijd kantelde nu in het voordeel van de Windo’s. Sepp Vervust brengt de spanning terug (67’: 2 — 3). Het KVV – strijdershart komt boven. De Windo’s blijven knokken en willen langszij komen. Bij de Windo’s een opvallend sterk spelende Jasper De Vriese, niet — individualistisch, collectief denkend, een speler met veel kwaliteiten in de groep. Gans het KVV elftal toonde karakter, na de 1 — 3 toonden de Windo’s nog maar eens hun veerkracht, het bleek belangrijk. Bij Kluisbergen Sportief speelde Zakaria Meuhhouti een opvallende partij. We zitten in blessuretijd. Glenn Uyttendaele haalt hard uit, hij knalt nog onverhoopt de 3 — 3 tegen de touwen.     Reporter 17
X