15 de Opendeurdagen in Het Zoeteke Scheldewindeke

Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke zet vanaf vrijdag 15 november tot en met zondag 17 november de deuren wagenwijd open voor het grote publiek. De 15 de editie – de KRISTALLEN verjaardag – van de proef- en adviesdagen van ‘Het Zoeteke’ krijgt een feestelijke
tint. Iedereen is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een kijk te komen nemen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Carine Demeyer en Hugo Verstraeten hebben inmiddels een huizenhoge reputatie opgebouwd. Ze gaan van de 15 de editie iets heel bijzonders maken. Topadres voor wie iets anders wil. ‘Het Zoeteke’ startte destijds op 10 november 2005 in de Dennenlaan in Scheldewindeke en is inmiddels al zeven jaar gevestigd in de Stationsstraat 23 in Scheldewindeke. Een goede tip. Het is ‘t moment om eens langs te gaan bij ‘Het Zoeteke’. Kom proeven, ontdekken, genieten.

De 15 de verjaardag wordt heel speciaal met op zaterdag 16 november vanaf 11 u tot 14 u happy hour, kom gerust proeven van streekbiertjes van eigen bodem: het gerenommeerde Gijzelaarke (blond/bruin/trippel), het Gijzels blondje, ‘t Experiment, het Balegems biertje,…En er is nog veel meer. Je kan gans het weekend proeven van de rechtstreeks ingevoerde bubbels, wijnen, 10 regionale gins en 18 diverse suikerarme appelsappen met toegevoegde vruchten van Verhofstede. ‘Het Zoeteke’ in Scheldewindeke is al jaren lang dé promotor van LOKALE FAIR TRADE!

Carine en Hugo melden het met veel trots. Naast de ambachtelijk gemaakte Dossche pralines (betere zijn er niet) biedt Het Zoeteke nu ook rechtstreeks uit de Provence ingevoerde Olijfolie aan. De Olijfolie is geproduceerd door de Vlaming Serge Decuyper (hommage aan de Moortseelse rechter Somers). Een grote eer, Het Zoeteke is de enige winkel waar deze Olijfolie te koop is in Vlaanderen. Je vindt er ook eigen gemaakte Tapaz. Doe mee aan de tombola tijdens de Opendeurdagen. Er zijn veel waardevolle prijzen te winnen.

Van vrijdag 15 november tot en met zondag 17 november zijn er doorlopend van 9 u tot 21 u proef- en adviesdagen in Het Zoeteke. Geniet met je gratis proefbon van zoetigheden, dranken, koffie, thee, tapas,… Een goede raad: om praktische redenen is het handig vooraf een tafel te reserveren. Info: Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, hugo.verstraeten@hetzoeteke.be. De toegang is vrij.

 

De Sint verwent de kinderen

 

Noteer alvast. Op woensdag 13 november komt de Sint naar Het Zoeteke in Scheldewindeke. Een persoonlijke ontmoeting met de sint is natuurlijk het hoogtepunt. De sint zal graag de kinderen verwennen in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke. De sint wordt afgehaald om 14 u 25 aan het station van Scheldewindeke. Hij zal in Het Zoeteke vanaf 14 u 30 tot 18 u. aanwezig zijn. Wie zijn ingekleurde tekening aan de sint overhandigt, ontvangt een geschenk van de sint en neemt bovendien deel aan de gratis kindertombola. Graag vooraf uw komst melden via Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, hugo.verstraeten@hetzoeteke.be. Je wordt in Het Zoeteke ook nog eens verwend met veel lekkers, gratis drankje, o.a. warme chocolademelk home made. De sint zal op woensdag 13 november rustig de tijd nemen om met alle kinderen een babbeltje te slaan en de kapoenen te verwennen. Er zijn geen stoute kinderen. Wie braaf is, krijgt lekkers. ‘Maar ik kom elk jaar graag naar Het Zoeteke’, weet de sint. ‘Er is niets mooiers dan glunderende kindergezichtjes’. Veel kinderen in de wereld zien elk jaar reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas. Zo ook in Scheldewindeke. Info en inschrijvingen: Het Zoeteke, 09 / 362 97 52, 0471 / 36 35 34, 0475 / 98 87 38.     Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X