VBS De Vlinder trapt Flits-campagne op gang met fluo-modeshow

In Vrije Basisschool De Vlinder werd de Flits-campagne op gang getrapt met een fluo-modeshow.

Tijdens de Flits-campagne worden leerlingen aangespoord om zich tijdens de donkere herfst- en wintermaanden goed verlicht en goed zichtbaar van en naar school te begeven. De kerndoelstelling van FLITS is ouders en kinderen stimuleren om ook in de winter te voet of met de fiets naar school te gaan, met extra aandacht voor zichtbaarheid en veiligheid. FLITS wil met de campagne het autoverkeer terugdringen en duurzame mobiliteit stimuleren. FLITS roept ook op tot een verantwoordelijk verkeersgedrag in de winterperiode zowel naar zachte weggebruikers (regels respecteren, zichtbaarheid, …) als naar automobilisten (aangepaste snelheid, vermijden schoolroutes, …).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X