Twéé keer Sinterklaas in Zottegem

Het Feestcomité en het stadsbestuur van Zottegem laten weten dat ze erin geslaagd zijn Sinterklaas te overtuigen dit jaar twéé keer naar Zottegem te komen.

23 november

Op zaterdag 23 november komt hij met de trein naar Zottegem! Sinterklaas nodigt alle kinderen, ouders en grootouders uit om met hem en zijn Pieten zijn aankomst te vieren. Om 13.35 u. rijdt hij het station van Zottegem binnen, waar hij op perron 1 uitgebreid de tijd zal nemen voor een praatje met de kinderen. Daarna maakt hij een rondrit door het centrum. De funfare zorgt op verschillende plaatsen voor gezellige en muzikale sfeer. Om 16 u. nodigen de Sint en zijn Pieten je uit voor een ballenworp vanop het balkon aan het stadhuis.

4 december

Om 15 u. is er in het cultuurcentrum ccZoetegem een familieconcert voor jong en oud ‘Syntherklaas met Stijn’ (info op www.cczoetegem.be). Van 16.30 u. tot 17.30 u. nodigt de Sint jullie uit voor een gezellige babbel in de bibliotheek.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X