In LDC Egmont: van La Esterella tot Garry Hagger

In de komende weken en maanden staan er in het Lokaal Dienstencentrum op de OCMW-campus (ingang via de A. Gevaertlaan) enkele opvallende muzikale afspraken op de activiteitenkalender, telkens op donderdag van 14 tot 17 uur.

Op 14 november zal operazangeres Katrien Gallez er een ode brengen aan La Esterella. Af en toe zal er ook eens afgedwaald worden naar de hits van Jean Walter. André Rieu met zijn orkest laten overkomen, is onmogelijk maar een kleinschalig (kerst)concert in dezelfde sfeer kan wel. Daarvoor zorgt het duo Petite Fleur dat met viool en piano op 19 decemberAlarieu’ brengt. De toegangsprijs voor deze twee muzikale namiddagen bedraagt telkens 7 euro, koffie met gebak inbegrepen. Omdat het aantal plaatsen beperkt wordt, is het nodig op voorhand in te schrijven en dit kan telefonisch via 09 364 56 95.

Ook voor het komende voorjaar 2020 staan er al twee muzikale optredens op de affiche om naar uit te kijken. Eerst is er, als nieuwjaarsconcert op 16 januari, de komst van Garry Hagger met zijn programma ‘Het allermooiste’ en op 23 april zal Lia Linda in het LDC Egmont te gast zijn met haar ‘Jukebox Souvenirs’.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X