Illegale uittreksels strafregister tegen forse betaling.


Geraardsbergen. De dienst Bevolking en de FOD Justitie stellen vast dat er sinds kort dubieuze websites actief zijn die tegen een forse betaling uittreksels uit het strafregister aanbieden. Graag willen wij alle inwoners erop wijzen dat het hier gaat om een illegale praktijk, waarbij je zowel geld als persoonlijke gegevens afhandig worden gemaakt.

Een uittreksel uit het strafregister kan je altijd rechtstreeks aanvragen bij de dienst Bevolking. Dit kan online via het thuisloket www.geraardsbergen.be/formulieren of aan het loket van de dienst Bevolking in het Administratief Centrum. Deze procedure is bovendien gratis.
De bevoegde autoriteiten stellen momenteel alles in het werk om deze praktijk te onderzoeken en stop te zetten.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X