Bart Kaëll & Luc Appermont geven het publiek in GC De Kluize een intieme inkijk in hun leven

‘41 jaar samen, nu samen op het podium’

Uitverkocht. In een mum van tijd gingen alle tickets de deur uit. Van een succes gesproken. Het Gemeenschapscentrum De Kluize zat afgeladen vol voor ‘Intiem’, de ronduit prachtige show van Bart Kaëll en Luc Appermont. Ze werden uitstekend geflankeerd door een vijfkoppige band. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Meteen is er interactie met het publiek. Bart en Luc vertellen boeiende verhalen vanaf hun jeugd tot hun beiden indrukwekkende carrière. Ze nemen meermaals het publiek op sleeptouw en vertellen honderduit over hun leven en gebeurtenissen die hun carrière een beslissende wending hebben gegeven. Veel humor, maar ook bittere ernst. Ontroerende verhalen, met de krop in de keel. Bijvoorbeeld, het verhaal van Luc over zijn dementerende moeder beklijft, dat van zijn opgebaarde grootvader wordt ludiek verteld. Bart Kaëll en Luc Appermont leerden elkaar kennen in een café in De Haan. De verhalen, anekdotes worden opgefleurd met veel liedjes. En ook Luc kan niet alleen presenteren, maar ook vrij aardig zingen. Hij imiteerde perfect Tony Corsari – BRT –legende – met ‘Waarom zijn de bananen krom?’. Bart Kaëll en Luc Appermont zijn al 41 jaar samen, en nu staan ze samen op het podium. Op het podium een huiselijke sfeer: tapijt, rode zeteltjes, theeservies, kroonluchters, en op de achtergrond het huisorkest dat met Early Bird de Bart & Luc show inzet. Met Marc De Boeck (piano, accordeon), Claude De Maertelaere (piano, trompet), Raf Helsen (drums), Kristof Aerts (bas) en Dami Corlazzoli (gitaar) staan vijf topmuzikanten op het podium.
‘Intiem’, de show is goed in elkaar gestoken, de liedjes van Bart haken perfect in op de vele verhalen, zoals dat van de majorettesstokjes. Bijna twee uur het publiek entertainen is en blijft een krachttoer. Hun relatie stond eenmaal op het springen, maar het koppel kwam alweer heel snel bij elkaar. Zo te zien en te horen, met de jaren zijn Bart Kaëll en Luc Appermont eigenlijk elkaar maar liever gaan zien. Ze lieten je in het nokvolle Gemeenschapscentrum De Kluize in hun ziel kijken. Het publiek genoot duidelijk van de genietbare show. Een ruim deel van het publiek had er een staande ovatie voor over.    Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X