Zottegemnaar schopt het tot nationaal partijbureau Jong CD&V

Zottegemnaar Robin De Cubber werd afgelopen weekend tijdens het ‘Big Brother Congres’ verkozen in het nationaal bureau van Jong CD&V.


Robin De Cubber, voorzitter van Jong CD&V Zottegem, stelde zich kandidaat voor het nationaal bureau, in de categorie politiek. Uit een totaal van 16 kandidaten werd hij samen met 9 andere Jong CD&Vers verkozen voor een termijn van twee jaar. “Ik ben enorm fier om samen met onze nationaal jongerenvoorzitter Sammy Mahdi en mijn collega’s uit het bureau de vinger aan de pols te houden om zo onze christendemocratische ideologie in de praktijk om te zetten”, geeft De Cubber mee in een reactie. “Met al onze leden willen we de polarisatie doorbreken door een positief verhaal brengen waarbij we op zoek gaan naar oplossingen op basis van feiten. Ik heb alvast heel veel goesting om de handen uit de mouwen te steken en samen de handen aan de ploeg te slaan!”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X