Cultuurraad Lierde organiseerde seniorenfeest.

Naar jaarlijkse gewoonte werden alle Lierdse 60-plussers door de Cultuurraad uitgenodigd voor een gezellige namiddag in OC De Lier.

Gedekte tafels seniorenfeest Cultuurraad

Ruimschoots voor het aangekondigde aanvangsuur stonden al heel wat senioren aan de deuren van OC De Lier aan te schuiven. En toen deze deuren geopend werden leek het op een gold rush, de wedloop naar een “betere” plaats was gestart.

Toen iedereen dan zijn plaatsje had gevonden aan de mooi gedekte tafels hield de voorzitster van de Cultuurraad, Carine D’Hose, een korte welkomspeech. Hierin dankte ze het dagelijks bestuur van de Cultuurraad, de schepen van Cultuur, de Cultuurambtenaar en alle medewerkers voor hun zeer gewaardeerde inzet bij de organisatie van dit jaarlijks seniorenfeest.

Hierna kreeg iedereen een heerlijk geurend kop koffie met een éclair aangeboden.

Ondertussen hadden de bandleden van de Herzeelse coverband “The Honey’s” al hun materiaal opgesteld en kon het feest echt van start gaan.

Er waren maar enkele opwarmnummertjes nodig om de dansvloer vol te krijgen.

De verscheidenheid aan nummers en de perfecte muzikale en vocale uitvoering ervan droegen zeker bij aan de ambiance in de zaal.

Wat door de aanwezigen zeker extra gesmaakt werd was het verrassingsoptreden van schepen Katelijne Scheirlinckx. Zonder enig repetitie vooraf met de band bracht ze “Make you feel my love” van Adele. Een prachtig nummer, gebracht met een prachtige stem door een prachtige dame.

Tijdens de pauze werden er twintig tickets verloot voor de door de Cultuurraad ingerichte maandelijkse filmavond in OC De Lier.

Na het optreden van de band werden de beentjes terug onder de tafel geschoven en kregen de honderdvijftig deelnemers als afsluiting nog een warme maaltijd voorgeschoteld.

Dat het een zeer geslaagde, gezellige namiddag was kon men afleiden aan de lachende gezichten en de zeer lovende commentaren.

 

Carine D'Hose Lierdse Cultuurraad Coverband The Honey's op het seniorenfeest van de Cultuurraad

Dansende senioren op het seniorenfeest van de Lierdse Cultuurraad