NIEUWE Evenementenkalender op NUUS

Nuus stelt nieuwe evenementenkalender voor

Wat is er vandaag te doen in onze streek? Wat gaan we eens doen dit weekend?

Bij NUUS hopen we jullie te helpen om op deze essenti ële levensvragen antwoorden te vinden. We bieden vanaf heden een nieuwe evenementenkalender aan. Wie specifiek de goed gevulde agenda van onze streek wenst te raadplegen kan steeds op de ‘Agenda’ link in onze menubalk klikken. Tevens kan men naast onze artikels in één oogopslag de eerste komende evenementen aanschouwen. Wil je meer weten over een bepaald evenement dan klik je gewoon in de kalender op de titel van dit gebeuren waarna men alle details over het event te weten komt.

Ben je zelf een organisator van evenementen, stuur dan een email naar info@nuus.be en we zorgen ervoor dat jouw evenement mee in the picture staat.