Een virtuele rondleiding in het verloskwartier in het ASZ


Geraardsbergen. Het A.S.Z. wil op een transparante en moderne manier communiceren met haar pati ënten, en in het bijzonder met de toekomstige ouders. Naast de infosessies en prenatale lessen die al langer bestaan op campus Aalst, ontwikkelde het A.S.Z. een virtual reality tour (360 °) van het verloskwartier.

Ontdek het verloskwartier a.d.h.v. een  virtuele rondleiding   aanstaande ouders kunnen met eigen ogen virtueel waarnemen waar hun baby het levenslicht zal zien. Een omgeving waar ze rust en comfort vinden en waar ze met de beste zorgen worden omringd. Ze ontdekken niet alleen hoe het verloskwartier eruit ziet, ze krijgen gaandeweg ook nuttige informatie en tips omtrent arbeid en bevalling.  Kortom: een aanrader voor aanstaande ouders!

Wat krijgt u te zien?
Deze tour neemt de aanstaande ouders mee doorheen het verloskwartier, waar men een kijkje kan nemen in de verschillende arbeidsverloskamers (standaard arbeidsverloskamer en arbeidsverloskamer met bevallingsbad) en de wachtzaal. Tijdens de virtuele tour zijn er nuttige tips en extra informatie beschikbaar onder de vorm van pop-upschermen. Toekomstige ouders kunnen zich op deze manier beter voorbereiden op de bevalling. Deze voorbereiding zorgt dat aanstaande ouders op het moment suprême beter weten hoe alles in zijn werk gaat en dus minder angstig reageren.

Meer informatie over verloskunde en gynaecologie:
http://www.asz.be/deelwebsites/gynaecologie-verloskunde/verloskunde/virtuele-rondleiding-verloskwartier