Oosterzele Onderneemt beloont trouwe klanten

‘Prijsuitreiking Weekend van de Klant’

Op woensdag 4 december om 20 u 15 heeft in raadzaal van het gemeentehuis de prijsuitreiking plaats van het ‘Weekend van de klant’. Uit de 452 deelnemende klanten werden 17 winnaars geloot. ‘We danken alle deelnemers, de deelnemende handelaars, Unizo Land van Rode en het gemeentebestuur’, weet voorzitter Hugo Verstraeten, die de lokale economie blijft verdedigen als een leeuw. ‘In Oosterzele wordt verder ingezet op lokale digitalisering. Koop lokaal en digitaal. Webshop bij 17 handelaars. De grootste winkel van Oosterzele met GRATIS thuisleveringsservice’, informeert Hugo Verstraeten, de drijvende kracht achter ‘Oosterzele Onderneemt’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Tijdens het weekend van de klant op 5 en 6 oktober j.l. konden de klanten bij de deelnemende handelaars in Oosterzele deelnemen aan de tombola. De handelaars danken al hun klanten die tijdens het Weekend van de Klant en het ganse jaar in eigen gemeente winkelden.

En de prijswinnaars zijn…

Pieterjan Keymeulen, Kurt Van Hove, Adelheid Van Helleputte, Marleen Michiels, mevrouw Andr é D’haene, Simon Tavernier, Roos Brimoutier, Julien Deschans, Cassandra De Munck, Jean — Marie De Vogelaere, Bernard Van Hecke, Sylvain Schepens, Evy Van Delsen, Sabine De Boose. Ze winnen elk een waardebon van 25 euro.   Winnen een waardebon van 100 euro: Dietlinde Bombeke, Caroline Van den Berge, Nelly De Geyter. De prijswinnaars werden uitgenodigd om hun prijs op woensdag 4 december af te halen in de Oosterzeelse raadszaal.Met veel dank aan Kameleon, Slagerij Kurt, Schoonheidinstituut Cyb éle, Chris Decor, Fietsen Stefan, Hof van Oranje, Kapsalon Sabine, Marva Coiffure, Delicatessen Chantal, Oud Huis Sacks Kookwinkel, Slagerij Gunther & Wendy, Verzekeringen Degroote, Het Zoeteke confiserie, Optiek Eveline.

Info: Lesley Van Den Berge, 0485 / 20 89 04, lesly@quanto.be, voorzitter Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be.       Reporter 17