Nieuwjaarsreceptie in hartje Moortsele

We kunnen niet genoeg onderstrepen hoe lovenswaardig het initiatief is van het gemeentebestuur om alweer een Nieuwjaarsvolksfeest te organiseren voor alle Oosterzelenaren. Laat u op zondag 5 januari 2020 vanaf 17 u op het Dorp in Moortsele onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. Het initiatief van de Nieuwjaarsinstuif is een zegen tegen de maatschappelijke verzuring. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

De nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid voor de bewoners om met elkaar aan de praat te raken. Het bleek op de vorige edities, het is een gelukkige trend in Oosterzele dat de bewoners elkaar weer opzoeken (cfr. de vele buurtfeesten, kermissen, (sport)evenementen, cultuur in GC De Kluize,…). En als het daarenboven kan gaan in de sfeer van Nieuwjaar, dan is de enige ambitie van het voltallig gemeentebestuur, u hierop uit te nodigen. Men vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk Oosterzelenaren van de nieuwjaarsreceptie komen genieten. Oosterzele bereidt zich alvast voor om van het Nieuwjaarsvolksfeest een voltreffer te maken. Maar waarom zou je er zelf niet bij zijn? Geen excuus is goed genoeg om de nieuwjaarsreceptie te missen. Het is elk jaar volop genieten.
Schrijf in voor het Oosterzeels nieuwjaarsfeest
Klinken op het nieuwe jaar begint om 17 u. Hartverwarmende drankjes & hapjes, deugddoende ontmoetingen, sfeervolle live muziek,…zullen je ongetwijfeld in de feeststemming brengen. Met volle teugen van 17 u tot 19 u op het Dorp in Moortsele genieten in een heuse nieuwjaarsfeer. Samen het jaar 2020 feestelijk in. Allen aan het feestinfuus. Schrijf je nu al in, doe dit zeker voor 2 januari 2020, via nieuwjaar@oosterzele.be, 09 / 362 50 09, gemeentehuis, Dorp 1 Oosterzele.           Reporter 17