Zaterdag 7 en zondag 8 december Kerstmarkt in Ankerkerk Oosterzele

Op en top kerstsfeer

Wie houdt van sfeer mag de kerstmarkt in de Ankerkerk in Oosterzele niet missen. De kersthappening wordt iets heel aparts. Je wordt op zaterdag 7 december vanaf 14 u en op zondag 8 december vanaf 11 u ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Geef donkere dagen geen kans en trek er op uit naar de fee ërieke Ankerkerk, het decor voor een tweedaagse kerstmarkt. Want de kerstmarkt in de Ankerkerk mag u niet missen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Een gezellige kerstmarkt presenteren aan een breed publiek, dat is het opzet van het comit é ‘Kerstvrienden Oosterzele’. De deelnemende standhouders zorgen voor een kerstdorpje waar je ongetwijfeld de typische kerstsfeer gaat beleven. Kleurrijke standen, kerstversieringen, kerstbomen, kerstlampjes,…al dat moois moet van de site Ankerkerk een sfeervolle plek maken. Het wordt heerlijk snuisteren op de kerstmarkt. En bovendien wordt het genieten van de kerstballenworp, aperitiefconcert met optreden van Dirk Van de Velde, kinderkoor Zingeling, kerstsfeer,…. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, je komt ruimschoots aan uw trekken met de eet- en drankstanden. En uiteraard ontbreekt ook de Kerstman niet. In de verkoopstalletjes ga je zeker allerlei geschenkideetjes vinden, geschenkartikelen, (fantasie)juwelen, sieraden, accessoires, kerstartikelen, kerstbomen, kaarsen, en zoveel meer. Kortom, hebbedingetjes voor jong en oud. Proef van het goede leven. Bewonder ook de ambachten: houtdraaiwerk, kantklossen, glaskunst Tiffany,…

De kids gaan zich kunnen uitleven in het viskraam, pottenkraam, schietkraam,…

Deelnemers

Gijzelse microbrouwerij : Gijzelaarke, Di-Bijoux: juwelen, Katrien VDV : geschenkartikelen, make-up, parfum Vegas, Katelyn : soep, gluhwein, Dominique : oliebollen, IZOO :zelfgemaakte kerstgeschenken, De Appelaar : Adriaan brouwer, chocomelk, gluhwein, Bebelleke : juwelen, David Maertens : chocolade, pralines, Antoine Van Loocke : messen, Mia Haegeman : pottenkraam(kermis), Cavadir : cava, wijn, Jonas : jenevers, Italiaanse koffie, croque monsieur, Made by Vero : juwelen
Patrick : la chouffe bieren, chouffekaffee, lollywafels, tartifette, Raoul Vandaele : houtdraaiwerk, Handmade by Veerle : gehaakte items, kerstartikelen, Okra : kantklossen, Annick Waeytens : kaarsen, geschenken,Viskraam & schietkraam, Ernest : hamburgers, braadworst, pasta, escargots, Danny Meersman : kerstbomen, Majolie : ginbar, geschenken, Verisure : alarmsystemen, MomMe : massage, workshops, sport- en voedingsbegeleiding gericht op moeder-kind, Jurgen : tupperware, De Warmste Creaties : zelfgemaakte artikelen tvv Berrefonds en Boven De Wolken, glaskunst Tiffany : glaswerk, Mortier Marc : houtdraaiwerk

Talrijke verkoopstalletjes vormen in de Ankerkerk een heus kerstdorp waar allerlei geschenkideetjes worden aangeboden. Zeker weten, tussen de vele kerstmarkten in de regio zit een parel: die van Oosterzele. En mooi meegenomen, de toegang is GRATIS. Op zaterdag 7 december om 14 u opent de Kerstman de kerstmarkt. Op de kerstballenworp op zaterdag en zondag telkens om 16 u 30 zijn talrijke prijzen te winnen geschonken door lokale handelaars. Op zondag 8 december van 11 u tot 13 u kun je al komen genieten van het aperitiefconcert met Dirk Van de Velde. Om 15 u brengt het kinderkoor ‘Zingeling’ je in de kerststemming. De vijfde editie van de tweedaagse kerstmarkt wordt een betoverende sfeervolle kerstmarkt waar je urenlang kunt vertoeven met de hele familie, kennissen, vriendenkring,…Wat wil een mens nog meer? Dicht bij huis proeven van de kerstmarktsfeer. Een bezoek aan de kerstmarkt is gewoon een must. U komt toch ook? Een echte belevenis. Iedereen is meer dan welkom. Het comit é ‘Kerstvrienden Oosterzele’ gaat er alles aan doen om de ‘nonbelievers’ te overtuigen dat het wel mogelijk is om een heel aparte kerstmarkt te organiseren. Het comit é stort zich op ‘zijn’ kerstmarkt. Het gaat met veel enthousiasme ervoor. Het comit é gelooft rotsvast in ‘Kerstmarkt Oosterzele’. U komt toch ook? Reporter 17