Afbeelding van Hans Braxmeier via Pixabay

Vrije Kunstkring Zottegem met 40ste Eindejaarsconcert

Naast het rendez-vous voor het Lenteconcert dat dit jaar aan zijn tiende editie was, maakt de koninklijke harmonie Vrije Kunstkring ook al jarenlang met alle muziekliefhebbers en sympathisanten afspraak voor haar traditioneel Eindejaarsconcert, ditmaal op zaterdag 14 december.

In een organisatie van de V.K.-Vriendenkring zal het Zottegemse harmonieorkest dan in de feestzaal Bevegemse Vijvers onder de deskundige leiding van dirigent William Spittael, voormalig solist bij de Muziekkapel van de Gidsen, voor de 40ste keer een enerzijds ontspannende maar tegelijk ook kwalitatief hoogstaande muzikale avond verzorgen.

Naast het feit dat de Vrije Kunstkring bij de laatste deelname aan het Provinciaal Muziektornooi (dat inmiddels werd afgeschaft) door de jury nog bekroond werd met een klassering in de categorie uitmuntendheid, is ook de samenstelling van het programma een garantie voor een gevarieerde concertavond. Daarbij zullen verschillende muziekgenres aan bod komen met naast vooral hafabramuziek en modernere (pop)muziek ook klassieker werk en marsmuziek. Dit 40ste Eindejaarsconcert van de Vrije Kunstkring begint om 20 uur (deuren open vanaf 19u30). Toegangskaarten kosten in voorverkoop 10 euro en aan de kassa 11 euro. Kinderen <12 jaar genieten gratis toegang. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden-muzikanten en kunnen ook gereserveerd worden door middel van een e-mail naar info@vrijekunstkring.be of telefonisch via 0472 49 37 99 en 0470 03 66 84.