Zottegemse ‘ROVER’ brengt eerste aanstekelijke single uit

‘Bailar Lento’ zo heet de kersverse single van Rover uit Zottegem.

Drie jaar geleden kreeg de nu 21-jarige Robbe Vercauteren aka DJ Rover de musicale microbe te pakken. Als fan van artiest Kygo begon hij op zijn kamer diens nummers te remixen. Hij investeerde in mengpanelen om zijn skills bij te schaven en een paar maanden later bracht hij zijn kunnen ten berde in lokale jeugdhuizen en op fuiven. In 2018 werd hij één van de finalisten van ‘MNM Start to DJ 2018’, iets wat zijn carrière een fameuze boost gaf. Plots werd hij geboekt voor fuiven tot in West-Vlaanderen.

De tijd was rijp om een eigen single uit te brengen. Geraardsbergenaar Jim Cole werd overtuigd de gitaren in te spelen en Zhiko uit Noord-Ierland en Dani Blau uit LA werden geselecteerd om de zang op zich te nemen. ‘Bailar Lento’ kende het levenslicht en hier kan u alvast meegenieten van DJ Rover’s eerste single: