Ik ben normaal.*

En neem daar genoegen mee.

©Sophie Richez - Politie Ninove

Politie Ninove kan 2 bestuurders betrappen op het rijden onder invloed van verdovende middelen

In het kader van het thema “Snelheid met onderschepping” controleerden politie Ninove 962 voertuigen in de gemeenten Nederhasselt, Voorde, Appelterre en Neigem. In totaal werden 162 overtredingen vastgesteld.

In Appelterre-Eichem op de Eichemstraat en Geraardsbergsesteenweg te Voorde werd elk 1 bestuurder betrapt op rijden onder invloed van verdovende middelen. Hun rijbewijs werd ingetrokken voor een periode van 15 dagen. De Bestuurder op de Eichemstraat was eveneens nog in het bezit van verdovende middelen waarvoor een gerechtelijk dossier werd opgesteld.

In Voorde (Geraardsbergsesteenweg) werd zelf 1 bestuurder betrapt op het rijden met een niet-verzekerd voertuig. Het voertuig werd aan de klem gelegd. Men betrapte ook nog een bestuurder op gsm gebruik, de bestuurder kreeg hiervoor ook een onmiddellijke inning.

In Outer schreef met een onmiddellijke inning uit voor een bestuurder die zijn gordel niet droeg.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X