Bedankingsfeestje Diane De Nie en Rita De Wolf voor jarenlange inzet als poetsvrouw OCMW Lierde.

Collega’s, personeel sociale dienst en leden van het Bijzonder Comit é voor de Sociale Dienst huldigden Diane en Rita voor hun jarenlange inzet.

Deze namiddag werd er in de raadzaal van het OCMW een korte plechtigheid gehouden om Rita en Diane te bedanken voor hun uitmuntende en lange staat van dienst als poetsvrouw.

Diane De Nie trad in dienst bij het OCMW in maart 1981 en stond dus bijna negenendertig jaar lang dag in dag uit ten dienste van de hulpbehoevende bevolking.

Rita De Wolf trad in januari 1990 in dienst en ook zette zich dus bijna dertig jaar in voor de Lierdenaar die haar diensten nodig had.

toespraak Antoine van De MaeleDe voorzitter van het BCSD, schepen Antoine Van De Maele, bedankte beide dames voor hun jarenlange inzet. Hij schetste ook de niet zo simpele taak van een OCMW-poetsvrouw. Dikwijls diende er meerdere klanten per dag gedaan te worden. Wat korte pauzes en veel verplaatsingen inhield.

Hij onderstreepte ook dat het werk van een poetsvrouw zeker niet te onderschatten is en dat het een zware, fysiek veeleisende job is. Om nog niet te spreken van de soms onredelijke eisen van sommige klanten. Maar hij benadrukte ook dat beiden het wel en wee van hun taak doorheen de jaren heen steeds schitterend hadden doorstaan.

Als teken van erkentelijkheid ontvingen beiden van Joke De Sutter, maatschappelijk assistent en verantwoordelijke voor de poetsdienst, uit naam van het OCMW een waardebon. Het hoofd van de sociale dienst Sonia Antheunis overhandigde daarna op haar beurt uit naam van het personeel en de leden van het BCSD nog een geschenkbon.

Hierna werd namens de gemeente aan beiden door burgemeester Jurgen Soetens nog een prachtige ruiker bloemen aangeboden.

Een glaasje Cava, een stukje taart, een kopje koffie en een gezellige babbel met veel anekdotes sloten dit bedankingsfeestje en een schitterende loopbaan af.

Diane De Nie gehuldigd voor haar jarenlange inzet.

Rita De Wolf gehuldigd voor haar jarenlange inzet.  Huldiging poetsvrouw voor jarenlange inzet. Huldiging voor jarenlange inzet. bloemen van de burgemeester voor de jarenlange inzet