De Zangeres overhandigt samen met Lions voorzitter Erwin Vekeman en drijvende krachten Frank Mesdagh en Philippe Vaeremans een cheque aan ZoHeOO & PrevLo.

Lions Club en Axelle Red overhandigen cheque van 5.000 euro tvv drugspreventie in Zottegem

Op initiatief van Lions Club Zottegem sloot de Limburgse zangeres Axelle Red, die met Sensualit é en A tatons enkele wereldhits op haar palmares heeft staan, haar Electro Acoustic Tour vorige zaterdag af in stadszaal Rhetorica in Zottegem.

Hoewel het concert in een mum van tijd volledig uitverkocht was, werd het dankzij de bijzondere setting en akoestiek in de stadszaal een optreden in een intieme sfeer, met veel interactie tussen de zangeres en haar enthousiaste publiek en een minutenlange staande ovatie tot slot. De opbrengst van het concert gaat, zoals steeds bij Lions, integraal naar lokale projecten die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Daarom werd aan het einde van het concert ook een cheque van € 5.000 overhandigd aan ZoHeOO & PrevLo, het initiatief van de scholenoverleggroep dat reeds op de lagere school actief aan drugpreventie doet.

Axelle zelf sloot af met: “Het is zo geweldig dat jullie dit doen, maar zo jammer dat het nodig is.”

Na afloop bood Lions Club Zottegem de concertbezoekers op de Zottegemse Kerstmarkt nog een heerlijke Lion-L aan, het nieuwe bier van de club, dat door de Hoevebrouwers werd gebrouwen en sinds kort bij alle leden van Lions Club Zottegem verkrijgbaar is. Uiteraard opnieuw voor het goede doel, maar ook zeer geschikt voor onder de kerstboom…