Jubilarissen diamanten bruiloft.

Diamanten bruiloft in Lierde.

Georges De Vuyst en Maria Walraet delen al 60 jaar lief en leed.

Georges Cyriel De Vuyst (86 jaar) en Maria Renilde Walraet (83 jaar) vierden hun diamanten huwelijksjubileum in Lierde.   Ze huwden in 1959.  De jubilarissen zijn momenteel woonachtig te Deftinge en hebben twee kinderen.

Voor deze gelegenheid werden ze op dinsdag 17 december 2019 ontvangen op het gemeentehuis waar hen door het gemeentebestuur een receptie werd aangeboden.

Na een korte speech en het voorlezen van de gelukwensen vanwege onze Koning en Koningin wenste burgemeester Soetens de jubilarissen op zijn beurt proficiat en nog vele jaren gelukkig en gezond bij elkaar zijn. Het gebruikelijke geschenk en de ruiker bloemen werden door schepen Antoine Van De Maele en schepen Erna Antoine aan het gelukkige paar overhandigd.

Diamanten huwelijk, de jubilarissen.

 

  geschenk overhandiging bij diamanten bruiloft

Jubilarissen diamanten bruiloft.jubilarissen en familie bij diamanten bruiloft