©Facebook Duo Les Charmeurs Fans

Nieuwe (én laatste) single voor van Duo Les Charmeurs uit Ninove

Van ‘Charmeurs’ moet je niet verschieten als ze een ‘playboy’ worden genoemd.

Jimmy Frey zijn overbekende hit ‘Ze noemen mij een playboy’ werd destijds door Andy Free geschreven en nu weer herwerkt als nieuwe single voor ‘Duo Les Charmeurs’,  die vier jaar geleden hun entree maakten in de showbizz. Jan en Andy wisten zich al snel te onderscheiden door een repertoire te brengen dat aanleunt bij de idyllische zachtheid van het Franse chanson, al waagden zij zich bij optredens eveneens aan kwalitatieve disconummers. Een geslaagde combinatie die hen heel wat succes opleverde.

Nu Jan zopas het besluit nam om voorgoed onder de Spaanse zon te vertoeven ziet het er naar uit dat er een einde komt aan de carrière van dit opmerkelijke duo, dat er ondertussen in slaagde om vier succesvolle singles uit te brengen die uitvoerig de revue passeerden op radio en T.V.

Dat dit een definitief einde is ?  Daar durft Andy Free toch serieus aan twijfelen. Het is immers niet de eerste Vlaming die na een verhuis naar Spanje toch weer terugkeert naar zijn thuisbasis in Vlaanderen.

Gelukkig hebben zij op de valreep beslist om nog een nieuwe single uit te brengen met ‘Ze noemen mij een playboy’, dat een productie is van Andy Free en uitgebracht werd door D & V.

©Facebook Duo Les Charmeurs Fans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X