Zalige winterwandeling voor honden en hun baasjes in Zottegem

Zaterdag verzamelden deze baasjes en hun honden voor een winterwandeling in het Park van Breivelde. Het ging om een initiatief – ‘Winterwandeling met je hond‘ – op vraag van baasjes en honden die Absolutely Pawfect en Silver the Sheltie volgen op de sociale media.

“Ik hecht belang aan de quality time die baasjes met hun hond in het weekend kunnen doorbrengen, vaak na een drukke werkweek en weinig beweging”, aldus initiatiefneemster Magalie Aspeele. “De context zorgt bovendien voor sociaal context en het ontstaan van vriendschappen. Na een deugddoende wandeling van 3,5 km in het park gingen we samen eten in restaurant Pasta&Blues in Grotenberge. Zaakvoerder Filip Morre had gezorgd voor een pasta-deal voor alle ingeschreven wandelaars. Hij voorzag ook in een apart zaaltje zodat we in het bijzijn van onze honden konden eten.”

In maart staat de volgende wandeling op de planning ‘Lentewandeling met je hond’, opnieuw in een eigen jasje, in samenwerking met vzw Cosydogs.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X