Lachen met Han Coucke & Griet Dobbelaere

Powercabaret in GC De Kluize

Veeg de slapers uit uw ogen, het ronduit schitterend Kluize — team heeft een ‘specialleke’ voor jou in petto. Trriiing. Het is tijd voor Han en Grietje. Op vrijdag 10 januari 2020 om 20 u komen stand-up comedians Han Coucke en Griet Dobbelaere naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Met hun voorstelling ‘Han en Grietje’ vieren ze hun twintigjarige vriendschap. De ‘porseleinen verjaardag’. Verwacht een op en top stand-up comedyavond, gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Han Coucke en Griet Dobbelaere studeerden samen aan de toneelschool waar één theaterkus hun nog steeds in de war brengt. Hij kreeg later het peterschap van haar kind. Zij krijgt jaarlijks courgetten uit zijn eigen moestuintje. Kortom, hun vriendschap is niet stuk te krijgen. Opmerkelijk, Han Coucke en Griet Dobbelaere vormen h ét eerste gemengde humoristisch duo van Vlaanderen. Een vrouw die grappig is, een man die huilt. Alle zekerheden vallen weg, genderneutraal is de nieuwe vorm. Een vat vol verhalen en vele ervaringen later zijn Han en Griet niet te benauwd om het vuur aan elkaars schenen te leggen. Je krijgt in De Kluize powercabaret met veel humoristische dialogen.
Tickets kosten 15, 14, 13, 12 en 11 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.   Reporter 17