Mezo Zottegem met Blacklight Volleybaltornooi

Volleybalclub Mezo Zottegem is op zaterdag 28 december aan zijn 8ste Blacklight Volleybaltornooi toe. Nadat voor de laatste twee edities van dit unieke volleybalevenement uitgeweken werd naar Zwalm, wordt nu teruggekeerd naar de sportzaal Bevegemse Vijvers die met niet minder dan 18 blacklights, 500 meter fluotape en honderden meters kabel zal omgetoverd worden tot één groot blacklightpaleis.

Een vleugje dancemuziek en een schepje volleybalfun zullen dit blacklighttornooi compleet maken. Er wordt overigens ook gespeeld let speciale blacklightballen. Om de nodige veiligheid te garanderen, gelden er specifieke spelregels.

Naast jeugd- en senioresploegen van Mezo Zottegem zelf nemen ook clubs uit het omliggende deel aan dit tornooi. Zoals vorig jaar staat tevens opnieuw een afzonderlijke reeks wedstrijden voor recreanten op het programma. Er wordt gestart om 10 uur met wedstrijden voor U11 U13, vanaf 13 uur U15 en U17, om 16 uur komen de recreanten op het veld en vanaf 18u30 de seniores. Met uitzondering van de U11 die twee tegen twee spelen op een terrein van 3,5 bij 3,5 meter, nemen de andere teams het tegen elkaar op met vijf spelers/speelsters of gemengd op een terrein van 7 bij 7 meter. Uiteraard is er ook veel oog voor de outfits waarmee aangetreden wordt. Voor de ploeg die op dit vlak het meest creatief voor de dag komt, is zelfs een speciale prijs voorzien.. Nog te vermelden is dat er ook opnieuw een pastabar zal ingericht worden. De toegang tot dit Blacklight Volleybaltornooi is gratis.