Derde accident in 7 dagen op de Astridlaan. Twee wagens zwaar beschadigd en 1 gewonde.

Armand Matthijs: 'De situatie op de Astridlaan wordt onhoudbaar.'


Geraardsbergen. In de vooravond van donderdag 26 december botsen twee wagens aan de rode lichten op de Astridlaan ter hoogte van de Zonnebloemstraat. De klap was hevig. Eén wagen is total loss. De andere is zwaar beschadigd. Een betrokkene was licht gewond en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis van Geraardsbergen overgebracht.

In de vooravond van donderdag 26 december botsten twee wagens aan de rode lichten op de Astridlaan ter hoogte van de Zonnebloemstraat. Een Fiat reed richting Schendelbeke. De andere wagen reed richting Overboelare en wou de Zonnebloemstraat indraaien. Op dat moment kwam de Fiat aangereden. De klap was hevig. Een wagen is total loss, terwijl de andere zwaar beschadigd is. Een betrokkene raakte door de klap licht gewond, een whiplash, en werd voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De politie was snel ter plaatse. Het verkeer werd zwaar gehinderd, maar werd door de politie vakkundig in goede banen geleid.

Dit is het derde ongeluk in zeven dagen op de Astridlaan. Vrijdagavond botste een wagen aan de Vier Wegen frontaal tegen een andere. Zaterdag werd aan het kruispunt van de Vier Wegen een fietser doodgereden. Vandaag botsen twee wagens. Rond de veiligheid op de Astridlaan worden door de omwonenden grote vragen gesteld. Armand Matthijs – Rebus – merkte al verschillende keren op dat de situatie op de Astridlaan dat de verkeerssituatie op de Astridlaan stilaan onhoudbaar wordt en dat er dringend moet worden ingegrepen.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X