NUUS bewijst het… JULLIE nieuws is belangrijk! Onwaarschijnlijke cijfers, met dank aan…. JULLIE

Met net geen 5 miljoen page views en liefst 2,5 miljoen bezoekers in 2019 kunnen we met NUUS terugblikken op cijfers die concurreren met cijfers van de nationale media. Een onverhoopt succes dat ons inspireert tot meer. Veel meer! Bedankt lezers!!!

Het gaat om onwaarschijnlijke cijfers waar we met NUUS eerlijk gezegd dagelijks van staan te kijken. Ze bewijzen dat regio-nieuws, in andere woorden ONS NIEUWS, wel degelijk belangrijk is. Want ook al lees je er in de reguliere kranten niet alle dagen over, alle nieuws begint bij JULLIE, bij de gewone mensen.

Wij geloven niet in schaalvergroting en uniformiteit in berichtgeving en jullie duidelijk ook niet. Bedankt voor het vertrouwen en weet dat wij jullie in de traditie van de papieren versie van De Beiaard op de hoogte zullen blijven houden. Aarzel daarom aub niet om ons op de hoogte te brengen van jullie nieuws via info@nuus.be. Onze reporters staan klaar om jullie van dienst te zijn in de regio’s waar we momenteel actief zijn. We zijn trouwens op vraag van jullie op zoek naar reporters die voor ons Oudenaarde onder de aandacht willen brengen. Kandidaat-reporters voor die rol, neem aub ook contact op via info@nuus.be. De NUUS-redactie zal je met open armen ontvangen!