Buurtfeest ‘Onnozele kinderkesavond’ (Traveins/Krommestraat) steeds populairder

Afgelopen zaterdag organiseerden de inwoners van de Krommestraat en Traveins een nieuwe editie van de zogenaamde ‘Kromtra-feesten’.

Meer dan dertig jaar geleden organiseerden de inwoners van Traveins en van de Krommestraat de KROMTRA-feesten. Twee jaar geleden staken Thibaut en Wendy Waterlot – Bonne, Kristof en Anneleen Devenijns – De Schrijver, Lieven en Ann Sonck – Keytsman en Jo en Ann Heylens – De Smet de handen bij elkaar om de eerste  KROMTRA onnozele kinderkesavond in te richten.

Na twee succesvolle edities hebben ze er dit jaar een heuse WE-editie van gemaakt met een uitgebreidere formule. De inwoners van de Krommestraat en van Traveins konden samen genieten van elkaars aanwezigheid en van het volgende programma: receptie met verschillende koude en warme hapjes, heerlijke soep, broodjes met warm BBQ-beleg, dessertjes en verschillende soorten aangepaste dranken: cava, (kerst)bier, glühwein,  jenevers, wijn, frisdanken, enz…

“Dit geslaagd buurtfeest bracht mensen uit de beide straten, jong en oud, samen in een gezellige omgeving om elkaar beter te leren kennen en van gedachten te wisselen”, klinkt het bij de organisatoren. “Je bent immers thuis bij de buren, dé plek om samen te komen.”

De KROMTRA Onnozele Kinderkesavond ging door in de tuin van Traveins 51 op zaterdagavond 28 december

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X