De Burchtstappers Herzele wandelen stevig door in 2020

Hou je van wandelen en natuur, dan kan je bij de Burchtstappers te Herzele terecht. Hieronder vind je het programma voor 2020.

Dat ze er wat kilometers hebben opzitten, daar is geen twijfel aan.

De Burchtstappers uit Herzele hebben alvast hun goeie voornemens klaar voor het nieuwe jaar.

We stellen bij NUUS Herzele dan ook heel graag het programma voor komend jaar voor:

    • Op 7 maart 2020 Bacchustocht: start is voorzien aan de St. Antoniuskring, Provincieweg te 9552 Borsbeke (inschrijving is eveneens mogelijk in de controlepost aan de Ratmolenstraat 13 te 9420 Aaigem)
    • Op 3 mei 2020 Lentewandeling in het kader van de Oost-Vlaamse wandeldag: start is voorzien aan Sportpark “De Tramszate”, St Rochusstraat 32 te 9550 Herzele (inschrijving eveneens mogelijk in de controlepost St. Antoniuskring, Provincieweg te 9552 Borsbeke)
    • Op 26 augustus 2020 Midweekse Zomertocht: start is voorzien aan St. Lievenskring, St. Lievensplein 14 te 9550 St. Lievens-Esse (inschrijving eveneens mogelijk in de controlepost VBS, Heilig Hartplein 18 te 9550 Woubrechtegem)
    • Op 30 september 2020 Duivenbos wandeling: start is voorzien aan de Parochiale zaal, Ransbeekstraat 3 te 9550 St. Antelinks (inschrijving eveneens mogelijk in de controlepost St. Catherinazaal, Bergstraat 7 te 9550 Steenhuize

Smeer allemaal die kuiten in, trek de wandelschoenen aan en geniet mee van de prachtige wandelingen samen met en door de Burchtstappers Herzele!

Meer informatie over de Burchtstappers Herzele vind je op hun website: www.burchtstappersherzele.be

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X