Oosterzelenaars klinken op 2020

Nieuwjaarsreceptie in hartje Moortsele

Op zondag 5 januari 2020 troepen de Oosterzelenaars op het dorp in Moortsele samen om elkaar een gelukkig en voorspoedig 2020 te wensen. Het is inmiddels een goede traditie. Alle Oosterzelenaars zijn uitgenodigd voor het Nieuwjaarvolksfeest. Klinken op 2020 begint om 17 u. Laat je onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. Het initiatief van de Nieuwjaarsinstuif is een zegen tegen de maatschappelijke verzuring. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
De nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid voor de bewoners om met elkaar aan de praat te raken. Het bleek op de vorige edities, het is een gelukkige trend in Oosterzele dat de bewoners elkaar weer opzoeken (cfr. de vele buurtfeesten, kermissen, (sport)evenementen, cultuur in GC De Kluize,…). En als het daarenboven kan gaan in de sfeer van Nieuwjaar, dan is de enige ambitie van het voltallig gemeentebestuur, u hierop uit te nodigen. Men vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk Oosterzelenaars van de nieuwjaarsreceptie komen genieten. Oosterzele bereidt zich alvast voor om van het Nieuwjaarsvolksfeest een voltreffer te maken. Maar waarom zou je er zelf niet bij zijn? Geen excuus is goed genoeg om de nieuwjaarsreceptie te missen. Het is elk jaar volop genieten. Hartverwarmende drankjes & hapjes, deugddoende ontmoetingen, sfeervolle live muziek,…zullen je ongetwijfeld in de feeststemming brengen. Met volle teugen van 17 u tot 19 u op het Dorp in Moortsele genieten in een heuse nieuwjaarsfeer. Samen het jaar 2020 feestelijk in. Allen aan het feestinfuus. Je kan nu nog snel inschrijven, doe dit zeker voor 2 januari 2020, via nieuwjaar@oosterzele.be, 09 / 362 50 09, gemeentehuis, Dorp 1 Oosterzele.      Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X