Nieuwjaarsreceptie inwoners gemeente Merelbeke

Ook dit jaar nodigde het gemeentebestuur van Merelbeke alle inwoners graag uit om samen te klinken op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie vond plaats op zondag 5 januari.

De inwoners konden kiezen uit een ruim aanbod aan drankjes. In het kader van ‘Meer van Zonder’ kon je bij de stand van Oxfam Wereldwinkel terecht voor een gezond, alcoholvrij en fair alternatief. De band ‘The Fancy Pigeons’ zorgde voor live muziek.
Op het kerkplein verzamelde ruim 1500 inwoners voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.In zijn nieuwjaarsbrief blikte burgemeester Filip Thienpont hoopvol vooruit naar de toekomst.
“De komende jaren investeren we ruim 58 miljoen euro waarvan 30 met eigen middelen. Op die manier schuiven we de factuur niet door naar de volgende generaties. En we schaften de gemeentebelasting af en er komt een verlaging van de personenbelasting”, vertelt de burgemeester in zijn goed-nieuws-brief.
De gemeente kijkt ook uit naar de opening van de nieuwe cultuurzaal en het rusthuis met 140 bedden. Er wordt ook werk gemaakt van de renovatie van het zwembad en de bouw van de nieuwe brug over de Ringvaart. “De komende maanden vieren we ook de 75ste verjaardag van de bevrijding van Merelbeke. En we wensen dat iedereen zijn eigen dromen mag realiseren”, besluit de burgemeester.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X