‘t Vliegplein Lange Munte inviteert…’après ski’

Klinken op een spetterend 2020

Wie houdt van sfeer mag op zondag 19 januari in Tuincentrum Horta Suenaert in Scheldewindeke de super gezellige ‘Après Ski Receptie’ niet missen. Je wordt vanaf 11 u 30 ondergedompeld in een relaxte sfeer. Het buurtcomité Lange Munte (zeg maar ‘t Vliegveld) dat in 2015 zijn eerste buurtfeest organiseerde werd meteen een schot in de roos. Het kan niet anders dat er nu al vijf later opnieuw een Nieuwjaarsdrink wordt georganiseerd: ‘t Vliegplein inviteert’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Het wordt alweer een receptie met liters bubbels, bier, frisdranken, BBQ- worsten, soep. En uiteraard mag de roem de ‘Lange Munte handcreated gin’ niet ontbreken. Wie nu in deze nieuwjaarsmaand de deur niet uit gaat is om zich eens goed te ontspannen en eens alle zorgen te vergeten, is goed gek. En dus, zo zijn wij, geven we je een goede tip om je eens op zondag 19 januari eens goed te amuseren in de locatie Tuincentrum Horta Suenaert. Wie wil deelnemen betaalt 5 euro, en dat betekent meteen een drankkaart ter waarde van 5 euro. Na afloop heeft het springlevend buurtcomité ook nog een mooie verrassing in petto. Je krijgt een unieke ‘Vliegplein’ attentie. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Lange Munte, huisnummers 90, 88, 86, 82, of via Filip Vermeiren, 0496 / 57 27 68. Leden van het comité komen ook langs en bieden je ook de ‘Lange Munte Gin’ in geschenkverpakking aan. Cheers. Het feestcomité Lange Munte weet hoe je in de nieuwjaarsmaand januari moet genieten: met een winterzonnetje, met buren, vrienden, veel eten, drinken, veel gezelligheid, muziek. Zaliger kan het leven niet worden. Ga naar Tuincentrum Horta Sunaert voor een leeg-in-je hoofd en lekker in-je-vel-gevoel. Ontspanning staat centraal.
Het Lange Munte – comité hoopt opnieuw op een ruime respons. Men wil met de receptie de contacten stimuleren. Een concept dat mensen samenbrengt, waar nieuwjaarswensen en ideeën kunnen uitgewisseld worden. Nu al een pluim voor het Lange Munte-comité dat zich blijft uitsloven voor de nieuwjaardrink. Het comité weet wat gezelligheid betekent. Sociaal contact bevordert warme vriendschap.     Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X